Úspěch zaručen, kouzelník na svatbu je super volba.

Vaše kamarádka se vdává.

Prostě událost, veliká příprava. Jste za její družičku, má jich několik. Všechny musí mít na hlavě věnečky a růžové šaty. Ta vás ale zaúkolovala, co? Tak jdete shánět věneček a po dalších kamarádkách hledáte vhodné růžové šaty. Šaty jsou úspěšně vypůjčené, věneček koupený, pěkný, romantický, samá kytička. A hurá na rozlučku se svobodou. Máme přece rovnost mužů a žen, dávno jsou doby, kdy se ženiši opili pod obraz den před svatbou, zatímco nevěsty seděly celé nervózní doma. Dneska se loučí se svobodou obě pohlaví stejně a s dostatečným předstihem, aby byl čas na pořádné vzpamatování z případné kocoviny.

svatba

Takže rozlučka v sestavě šesti kamarádek jede plným proudem, nálada je super, nikdo se nehádá, žádná nebrečí, vzpomíná se na léta na střední škole, plánuje se budoucnost. A jak letí čas, přibývá i vypitých sklenek a místo vzpomínek nastává romantické snění. Každá ví, co jí život může nabídnout, ale přesto fantazie pracuje. Sára by chtěla mít doma útulek pro opuštěné psy, Linda by si přála najít strašně bohatého ženicha a jezdit do Karibiku, Karolíny sen je o velké rodině, bude se starat o manžela a šest dětí, Majda by ráda letěla na měsíc, a naše nevěsta by chtěla být kouzelnice. Prostě by stačilo otočit třeba tím prstenem a splnit ta bláznivá přání všem kámoškám. Pěkná rozlučka to byla, ale čas do svatby letí, co dát za dárek nevěstě? Všech pět kamarádek, družiček, nemůže vůbec přijít na nějaký vhodný dárek.

kouzelník

Na facebooku běží dohadování: „A co si to vlastně přála Barča?“ „No chtěla být kouzelnice, aby nám splnila ty naše sny!“ „Holky, mám to!“ Objednáme jí prostě kouzelníka! To bude zírat! To je ten skvělej dárek. Na svatbě jim strčíme do střevíce nějakou tu korunu a k tomu objednáme kouzelníka na svatbu https://www.vaskouzelnik.cz/zabava-na-svatbu, to bude koukat! Přijde přímo na svatební oslavu. Třeba bude točit i tím prstenem!“ Majda sklidila pochvaly za skvělej nápad, už jen rychle objednat, aby měl kouzelník v ten den čas. Poslední úkol splněn, věneček, šaty i kouzelník je zamluven a může se Barča vdávat!